Take a note, please ^^

Assalamualaikum, semua!

Okay, tak de angin tak de ribut asal tetiba saya nak update kt sini ni? HAHA ^^ Aina update bukan nak cari pasal dkt korg or else,. Aina cuma nak cakap, blog ni akn diedit sesimple-simple nya oleh Aina sendiri. Ni kira Aina nak jadi newbie balek lah kankan. Hoho, perasan kn saya. Yeahhh, saya tau -.-

Actually, lepas habes contest, blog ini akn didelete. Kenapa? Sbb takde sorg pun nakkan blog ni. Mwahaha ~ Lupa nak cakap, entry yg lepas tu pun Aina akn delete kecuali yg pasal contest tu and entry ni. Siapa syg blog ni komen! Okay, tahu sorg pun takkan komen sbb Aina sorg je yg syg blog ni.

Pada yg tak tahu url blog baru saya tu, saya letak besar2 kt bawah ni nanti. Mwahaha. Awk awk dan awk, mintak tolong follow blog baru saya boleh? HAHA ^^ Tak de paksaan okay,. Saya paham perasaan awk sbagai seorg bloggers. Dia mula dah, okay. Tanpa mmbuang masa, ni haa url blog baru saya :


Kbhaii ♥

4 ulasan:

PRINCESS ALIA KING AHMAD berkata...

hee , syg la !

tasya linda berkata...

hihi , bagi akak lah blog ni . hihi.

Nyny berkata...

janganlah delete :'

Amirah Shafa berkata...

Bagi lerr! HOHO!