Contest Blog Saya Terbaikkk!

Assalamualaikum, readers!


Malam ni nak update pasal contest. Mwahaha, Aina bukan nak join contest, okay. Aina nak buad contest. Macam yg korg tahu, bila Aina buad contest, Aina takkan berseorangan haha. Partner Aina untuk kali ni ialah Rabiatul ;] Cantik kan nama dia? So, ni syarat2 kalau nak join contest.
1. Warganegara Malaysia #supaya sng nak post hadiah

2. Mesti ada blog #kalau tak ada, sign up cepat

3. Wajib follow blog Aina dan Rabiatul #bukan gila followers tapi untuk tahu perkembangan terkini

4. Yang boleh join ialah kaum Adam dan kaum Hawa #lelaki dan perempuan

5. Buad satu entry bertajuk "Contest Blog Saya Terbaikkk! by Aina dan Rabiatul"

6. Dalam entry tu, tempekkan banner yg ada kat atas skali tu dan linkkan kat url contest ni

7. Tag 3 org atau lebih dan pastikan dorg tahu

8. Lepas buat entry tu, copy url entry korg n then paste kat ruang comment entry contest Aina. Link mcm ni "ainamarsya.blogspot.com" takkan diterima dan automatic direject ;D

9. Contest bermula dari 22 Oktober 2011 sehingga 22 November 2011

Okay, nak snarai hadiah tak? Nahh, :

1. Owl Necklace
2.  Owl Necklace
3. Owl Necklace

Okay, tu hadiah utama lah ~ Hadiah saguhati malas nak letak ;P Btw, hadiah utama kt atas ni Aina sendiri yg sponsor, k! So, apalagi? Joinlah cepat!



302 ulasan:

1 – 200 daripada 302   Terbaru›   Baru»
Ruqaiyah Amanina berkata...

joined !

http://greenhousera.blogspot.com/2011/10/contest-blog-saya-terbaikkk-by-aina-dan.html

Diny Athyrah berkata...

http://kiterwsyunkawak.blogspot.com/2011/10/contest-blog-saya-terbaik.html

join :D

Little Sunrise berkata...

Join Bebeh ! XD

http://sunrisenevagone.blogspot.com/2011/10/contest-blog-saya-terbaik.html

Mr.Farhan Kerewx berkata...

Join jugak ! wee ~

http://www.ss-screams.co.cc/2011/10/contest-blog-saya-terbaikkk-by-aina.html

Mashitah berkata...

Join !
http://shushitah.blogspot.com/2011/10/contest-blog-saya-terbaikkk-by-aina-dan.html

NurAfiqahAzmi berkata...

http://www.nurafiqahazmi.co.cc/2011/10/contest-blog-saya-terbaikkk-by-aina-and.html

zayyanahelmi berkata...

heyy there saya joined c:
http://www.yellow-mango.co.cc/2011/10/contest-blog-saya-terbaik.html

PuteriHalimHakim berkata...

Saya join :P
http://puterihalimhakim.blogspot.com/2011/10/contest-blog-saya-terbaikkk-by-aina-dan.html

AfIsyAH DaRwiSh berkata...

http://axubudaxlollypop.blogspot.com/2011/10/contest-blog-saya-terbaik-by-aina-dan.html

Shakila Shuhairy berkata...

http://shakilashuhairystory.blogspot.com/2011/10/contest-blog-saya-terbaik.html

saye Join :D

Shakila Shuhairy berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
Nabila berkata...

join http://nuralnabil.blogspot.com/2011/10/contest-blog-saya-terbaikkk-by-aina-dan.html

AzzaLifeStory berkata...

azza join. .

http://azzalifestory.blogspot.com/2011/10/contest-blog-saya-terbaikkk-by-aina-dan.html

or

http://azzalifestory.blogspot.com/

Fieqa Afieqa berkata...

joined
http://afiqahbecoolgurlz.blogspot.com/2011/10/contest-blog-saya-terbaik.html

syaza izzati berkata...

http://pinkymizz.blogspot.com/2011/10/contest-blog-saya-terbaikkkby-aina-dan.html

♥ zura ♥ berkata...

kite join (:

http://auntyzura.blogspot.com/2011/10/contest-blog-saya-terbaikkk-by-aina-dan.html

tasha bieber's berkata...

saya join

http://mydiaryvempire.blogspot.com/2011/10/contest-blog-saya-terbaikkk.html

Syifa Insyirah berkata...

http://fromheartstowords.blogspot.com/2011/10/contest-blog-saya-terbaik.html

Aida Farzana berkata...

Join!

http://fidenaznana.blogspot.com/2011/10/contest-blog-saya-terbaikkk-by-aina-dan.html

Aida Farzana berkata...

joined =>


http://fidenaznana.blogspot.com/2011/10/contest-blog-saya-terbaikkk-by-aina-dan.html

Aisya Fatihah berkata...

joinn :D

http://ceritera-fatihah97.blogspot.com/2011/10/contest-blog-saya-terbaikkk-by-aina-dan.html

Wawa Halma berkata...

pit pit . masok masok

http://mystoryderr.blogspot.com/2011/10/contest-blog-saye-terbaikk.html

aina irdina berkata...

I'm joining..(:

http://gadis-muslimah.blogspot.com/2011/10/contest-blog-saya-terbaikkk.html

Eyra Daniel Arshad berkata...

sy join taw..

http://ilovemyheartguard.blogspot.com/2011/10/contest-blog-saya-terbaikkk-by-aina-dan.html

Dinie Aainaa berkata...

join (:

http://dinie-aainaa.blogspot.com/2011/10/contest-blog-saya-terbaikkk-by-aina.html

Nurul Hafiza Basiruddin berkata...

Join :D

http://hafizabasiruddin.blogspot.com/2011/10/contest-blog-saya-terbaikkk-by-aina-dan_23.html

ninayahya berkata...

nak masuk :D

http://ninayahyaofficial.blogspot.com/2011/10/contest-blog-saya-terbaikkk-by-aina-dan_23.html

Nisha Shaheera berkata...

Join :)

http://nishadiary.blogspot.com/2011/10/contest-blog-saya-terbaikkk_23.html

'aQ sUka coNteSt' berkata...

http://aq-suka-contest.blogspot.com/2011/10/contest-blog-saya-terbaikkk-by-aina-dan.html

sy join !

FASIHAH ♥ berkata...

http://budakketotstory.blogspot.com/2011/10/contest-blog-saya-terbaik.html

JOIN ;>

nasyabella berkata...

saya join :P

http://nasyabella.blogspot.com/2011/10/contest-blog-saya-terbaikkk-by-aina-dan.html

Tem0yo berkata...

temoyo join..harap2 la bertuah kali ni...^_^V

http://temoyopurp.blogspot.com/2011/10/contest-blog-saya-terbaikkk-by-aina-dan.html

Ain Zuhairi berkata...

saya join

http://ainpunyeceritalah.blogspot.com/2011/10/contest-blog-saya-terbaikkk.html

Qla Ntsha' berkata...

JOIN !

http://aqylanatasha.blogspot.com/2011/10/contest-blog-saya-terbaik.html

Maizatul berkata...

woot woot mai join :)

http://maizatulsyuhaidah.blogspot.com/2011/10/contest-blog-saya-terbaikkk-by-aina-dan.html

YANA PINKY berkata...

akak joinn ^^

http://imtheloveofnickhun.blogspot.com/2011/10/contest-blog-saya-terbaikkk-by-aina-dan.html

IZZAT AFIFI berkata...

Join :)

http://izzatafifi.blogspot.com/2011/10/contest-blog-saya-terbaikkk-by-aina-dan.html

IZZAT AFIFI berkata...

Join :)

http://izzatafifi.blogspot.com/2011/10/contest-blog-saya-terbaikkk-by-aina-dan.html

noreeda akhma sahak berkata...

join...

http://lifemoonlovemoon.blogspot.com/2011/10/contest-blog-saya-terbaikkk-by-aina-dan.html

alia azam berkata...

sy join yerp aina :)

harni nabila berkata...

http://bellastory99.blogspot.com/2011/10/blog-saya-terbaik.html
Harni Join <3

harni nabila berkata...

http://bellastory99.blogspot.com/2011/10/blog-saya-terbaik.html

bella berkata...

joining ;>

http://pearlpuffstory.blogspot.com/2011/10/contest-blog-saya-terbaikkk-by-aina-dan.html

harni nabila berkata...

http://jelly-pink.blogspot.com/2011/10/blog-saya-terbaik.html
Harni Joined

lurun namzar berkata...

saya join. :)

http://suhadarazman.blogspot.com/2011/10/contest-blog-saya-terbaikkk-by-aina-dan.html

♥♥are-na ♥are-lip♥♥ berkata...

join .

http://pinkyyana.blogspot.com/2011/10/contest-blog-saya-terbaikkk.html

nur erni nabila berkata...

akk join yeh :)

http://nabilamars.blogspot.com/2011/10/contest-blog-saya-terbaik.html

fritze berkata...

joinning this.

http://bbillioes-hn.blogspot.com/2011/10/blog-saya-terbaik.html

Muhd Fadlin berkata...

join :)

http://myworldfadlin97.blogspot.com/2011/10/contest-blog-saya-terbaikkk-by-aina-dan.html

Mrs. Wall berkata...

I've JOINED :)

http://cokelatpudina.blogspot.com/2011/10/contest-blog-saya-terbaikkk-by-aina.html

Mahfudzah berkata...

Joined! wish me luck! nakkkkkkkkkkkkkk sangat necklace tu! :')

http://myselfonly99.blogspot.com/2011/10/contest-blog-saya-terbaikkk-by-aina-dan.html

Mrs. Wall berkata...

http://cokelatpudina.blogspot.com/2011/10/contest-blog-saya-terbaikkk-by-aina.html

//TERLUPA NAK TAG TADI^^!

Eika Suzyana berkata...

awak yang comel, kte join taw ^^

http://eikasuzyana.blogspot.com/2011/10/contest-blog-saya-terbaikkk-by-aina-dan.html

Ina Amyza berkata...

Join it :)

http://myinaamyzapeace.blogspot.com/2011/10/contest-blog-saya-terbaikk-by-aina.html

Farahin Abd Majid berkata...

http://ratupetninlaw.blogspot.com/2011/10/contest-blog-saya-terbaikkk.html

join ;D

azilinda ali berkata...

nak joint...http://boboiboy18.blogspot.com/2011/10/contest-blog-saya-terbaikkk-by-aina-dan.html

natashaborhan berkata...

saya join :]
http://natashaborhan.blogspot.com/2011/10/contest-blog-saya-terbaikkk-by-aina-dan.html

Ieqa-Munchie berkata...

http://ieqa-flamygo.blogspot.com/2011/10/contest-blog-saya-terbaikkk-by-aina-dan.html

join <3

Ieqa-Munchie berkata...

join lagi <3

http://www.munchie.co.cc/2011/10/contest-blog-saya-terbaikkk-by-aina-dan.html

cik kinchnaf berkata...

join kan diri ;)

http://niecymiecy.blogspot.com/2011/10/contest-blog-saya-terbaikkk-by-aina-dan.html

nurulauni berkata...

http://nurulauni123.blogspot.com/2011/10/contest-blog-saya-terbaikkk.html

Mrs. Wall berkata...

http://cokelatpudina.blogspot.com/search?updated-max=2011-10-24T06%3A28%3A00-07%3A00&max-results=1

Puteri Nur Khairina berkata...

pu3 join!

http://putri-riena98.blogspot.com/2011/10/contest-blog-saya-terbaikk.html

princess d0UbLe F berkata...

saya joined contest nieh .

http://chintakamoo.blogspot.com/2011/10/contest-blog-saya-terbaikkk-by-aina-dan.html

STiLaH berkata...

joined yaw!!..
http://stilah.blogspot.com/2011/10/contest-blog-saya-terbaik-by-aina-n.html

STiLaH berkata...

joined yer..
http://stilah.blogspot.com/2011/10/contest-blog-saya-terbaik-by-aina-n.html

ayiel berkata...

saye join :))))

http://ayielefthanded.blogspot.com/2011/10/contest-blog-saya-terbaikkk.html

Nyny berkata...

http://gizzer.blogspot.com/2011/10/contest-blog-saya-terbaikkk-by-aina-dan.html

Joined :)

Iera berkata...

joinn .

http://ierasukamenaip.blogspot.com/2011/10/contest-blog-saya-terbaikkk-by-aina-dan.html

Mahfudzah berkata...

http://myselfonly99.blogspot.com/2011/10/contest-blog-saya-terbaikkk-by-aina-dan.html

Join :)

Saza Najiha berkata...

Saya join !

http://storysayaawakdanawak.blogspot.com/2011/10/contest-blog-saya-terbaik.html

Mimie Simpson's berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
Iera berkata...

iera joined


http://ierasukamenaip.blogspot.com/2011/10/contest-blog-saya-terbaikkk-by-aina-dan_26.html

shima berkata...

saya join :)

http://shimastory.blogspot.com/2011/10/contest-blog-saya-terbaikkk-by-aina-dan.html

shima berkata...

saya join :)

http://shimastory.blogspot.com/2011/10/contest-blog-saya-terbaikkk-by-aina-dan.html

Winter Yasmin.. berkata...

join =D

http://yasminloveteddybear.blogspot.com/2011/10/contest-blog-saya-terbaikkk-by-aina-dan.html

Amalina Mustaffa berkata...

I'm join this awesome contest


http://nuramalinamustaffa.blogspot.com/2011/10/contest-blog-saya-terbaikk.html

Syahira Amira=] berkata...

join :D


http://mirairasyaira.blogspot.com/2011/10/contest-blog-saya-terbaikkk-by-aina-dan.html

wahida jelani berkata...

joined !

http://sweetlittle-pumpkin.blogspot.com/2011/10/contest-blog-saya-terbaikkk.html

Mimie Simpson's berkata...

http://thisstoryaboutyouandme.blogspot.com/2011/10/contest-blog-saya-terbaikkk-by-aina-dan.html



Joinnnn

Mimie Simpson's berkata...

http://thisstoryaboutyouandme.blogspot.com/2011/10/contest-blog-saya-terbaikkk-by-aina-dan.html


join

Hna Zaply berkata...

Hna join ya! :3

http://www.hnazaply.co.cc/2011/10/contest-bog-saya-terbaikkk-by-aina-dan.html

Ebell Lee Syasya berkata...

joined :D

http://darkhanna93.blogspot.com/2011/10/contest-blog-saya-terbaikkk-by-aina-dan.html

AreFiSya Aien berkata...

join

http://arefisyaaien.blogspot.com/2011/10/contest-blog-saya-terbaikkk-by-aina-dan.html

syaMomoiro berkata...

nak juin :)

http://luvmomoiro.blogspot.com/2011/10/contest-blog-saya-terbaik.html

Zue berkata...

Saya join, :D
http://zueebudaksekolah.blogspot.com/2011/10/contest-blog-saya-terbaikkkkkk-by-aina.html

aEvOeCaEdOe berkata...

aevoe join..

http://aevoecaedoe-ijuzneedlove.blogspot.com/2011/10/contest-blog-saya-terbaikk-by-aina.html

dibebel oleh nana berkata...

join :D

http://bergeraksendiri.blogspot.com/2011/10/contest-blog-saya-terbaikkk-by-aina-dan.html

farah hanny berkata...

saya pun join :D

http://miomiofara.blogspot.com/2011/10/contest-blog-saya-terbaikkk-by-aina-dan.html

dean berkata...

http://dean-chumell.blogspot.com/2011/10/contest-blog-saya-terbaikkk-by-aina-dan.html

join bha - -"

Akeyla Frr . berkata...

http://a-door-able.blogspot.com/2011/10/contest-bog-saya-terbaikkk-by-aina-dan.html

KEYLA NAK JOINNN ;D

ERIN KAHAR berkata...

Saya join sekali!!

http://erinkahar.blogspot.com/2011/10/contest-blog-saya-terbaikkk-by-aina-dan.html

Farra Ayen berkata...

saya join contest nie

http://farraayen.blogspot.com/2011/10/contest-blog-saya-terbaikkk-by-aina-dan.html

Ienaz Alia . berkata...

Join ,
http://myownsmyworld.blogspot.com/2011/10/contest-blog-saya-terbaikkk-by-aina-dan.html

eika berkata...

sy join yea ~~

http://eiloiz.blogspot.com/2011/10/contest-blog-sy-terbaikkk-by-aina.html

rabiatul berkata...

C!k Ruby join....

http://sukeduke-rabiatul.blogspot.com/2011/10/contest-blog-saya-terbaikkk-by-aina-dan.html

ryn berkata...

http://gadisbibirseksi.blogspot.com/2011/10/contest-blog-saya-terbaikkk-by-aina-dan.html

JOINED

Mizdep berkata...

heyy. saya joinn :)

http://mizdep.blogspot.com/2011/10/contest-blog-saya-terbaikkk.html

Fatin Nabila berkata...

saya join :')

http://berrylittlebooo.blogspot.com/2011/10/contest-blog-saya-terbaikkk-by-aina-dan.html

MANZARINA berkata...

Saya Join http://contest-manzarina.blogspot.com/2011/10/contest-blog-saya-terbaikkk-by-aina-dan.html

nurul ezzatie zulkarnain berkata...

http://ezzatie-ezzatie.blogspot.com/2011/10/contest-blog-saya-terbaikkk-by-aina-dan.html

done!!

Ieqa Domokun berkata...

JOIN ;D

http://www.facebook.com/ajax/messaging/attachment.php?attach_id=cc7bfe9f9696f5f6494853841e8cbe61&mid=id.211965095540297&ext=1320033290&hash=AQDtX9t8sbhH_HN8

MANZARINA berkata...

Saya Join http://contest-manzarina.blogspot.com/2011/10/contest-blog-saya-terbaikkk-by-aina-dan.html

MANZARINA berkata...

Saya Join http://contest-manzarina.blogspot.com/2011/10/contest-blog-saya-terbaikkk-by-aina-dan.html

Cik Purple Pinkypuff berkata...

sy nak menang! :)

http://cpluckiest.blogspot.com/2011/10/contest-blog-saya-terbaikkk-by-aina-dan.html

aien berkata...

saya join !

http://just-prettyinpink.blogspot.com/2011/10/contest-blog-saya-terbaik.html

lyana ♥ berkata...

join :)
http://another-colourfulstory.blogspot.com/2011/10/contest-blog-saya-terbaikkk.html

Arin Namia berkata...

Hai awak, awak

ny link saya ;)
http://qyra-namia.blogspot.com/2011/10/contest-blog-saya-terbaikk-by-aina.html

n@n@ berkata...

nana dah join contest yg aina buat..

^__^
wink wink !!

http://yuslianayusof.blogspot.com/2011/11/contest-blog-saya-terbaikkk-by-aina-dan.html

Golden Rose berkata...

sha join ya...

http://goldenrosegacontest.blogspot.com/2011/10/contest-blog-saya-terbaikkk-by-aina-dan.html

Cik Rose Cute berkata...

join..

http://hairulizacontestga.blogspot.com/2011/10/contest-blog-saya-terbaikkk-by-aina-dan.html

Zaza Ryza berkata...

http://zazaryza.blogspot.com/2011/10/contest-blog-saya-terbaik-by-aina-and.html
saya join contest ini :D

Cik Meifaa' berkata...

diiklankan disini

http://gift4blogger.blogspot.com/2011/11/contest-blog-saya-terbaikkk.html

Amira Syazwani berkata...

Join :0

http://secretbymira.blogspot.com/2011/11/contest-blog-saya-terbaik-by-aina-and.html

N A T A S Y A ツ berkata...

hadiah cun, suke suke ! :D

nak join jugak :

http://duniabarney.blogspot.com/2011/11/contest-blog-saya-terbaikkk-by-aina-dan.html

terima kasih ye ^^

aida syawani berkata...

saya join tau , ehek :)

http://www.grace-sky.co.cc/2011/11/contest-blog-saya-terbaikkk.html

amar-GA berkata...

join

http://amar-ga.blogspot.com/2011/11/contest-blog-saya-terbaikkk.html

Aerol Hafiezi berkata...

Aerol support kau, dan aerol joint contest ni

http://aerol-rianbow.blogspot.com/2011/11/contest-blog-saya-terbaikkk.html

CynthiaShin 欣倪♥ berkata...

Joined :)

http://theonlydaughteroflee.blogspot.com/2011/10/contest-bog-saya-terbaikkk-by-aina-dan.html

You own me berkata...

oredy Join !
http://you-own-my-heart.blogspot.com/2011/11/contest-blog-saya-terbaikkk-by-aina-dan.html

tiefazatie berkata...

hye dear!
ifa join..=)

http://tiefazatie.blogspot.com/2011/11/contest-blog-saya-terbaikkk-by-aina-dan.html

id follower: tiefazatie

thanx!

Nurul Nafisah berkata...

im join , budak comel ! ^^
http://sukasukachoc.blogspot.com/2011/11/contest-blog-saya-terbaikkk.html

nurr f@!sha f@t!h@h berkata...

AS SALAM, UMMI DA JOIN YER, tq DEAR
moga2 ada rezeki ummi...AMIN

http://faishaluvnurrfatihah.blogspot.com/2011/11/contest-blog-saya-terbaikkk-by-aina-dan.html

Amy Munirah berkata...

join:))

http://amymelonstrawberry.blogspot.com/2011/11/contest-blog-saya-terbaikkk-by-aina-dan.html

nurynsuhaimi berkata...

Join :)

http://youbemysuperhero.blogspot.com/2011/11/contest-blog-saya-terbaikk-by-aina-and.html

nurynsuhaimi berkata...

Join :)

http://youbemysuperhero.blogspot.com/2011/11/contest-blog-saya-terbaikk-by-aina-and.html

Nurfarah Damia berkata...

Saya join ;

http://mindyourstepsdear.blogspot.com/2011/11/contest-blog-saya-terbaikkk-by-aina-dan.html

nanakimie berkata...

join!

http://nanakimie.blogspot.com/2011/11/contest-blog-saya-terbaikkk-by-aina-dan.html

Cempaka Kuning berkata...

CK join.

Id follower-cempaka kuning

http://cempakakuningku.blogspot.com/2011/11/contest-blog-saya-terbaikkk-by-aina-dan.html

Husna :D berkata...

Lambatnyew saya join XD
Saya nak owl necklace tu ;(

http://onefourthreeakira.blogspot.com/2011/11/contest-blog-saya-terbaikkk-by-aina-dan.html

fara anak abah berkata...

saya join

http://jommenang.blogspot.com/2011/11/contest-blog-saya-terbaikkk-by-aina-dan.html

id follower:fara anak abah

ღツELY NARISHAツღ berkata...

http://elynarisha.blogspot.com/2011/11/contest-blog-saya-terbaikkk-by-aina-dan.html

Hanis berkata...

Hey I'm joining :)

http://www.nurul-hanis.co.cc/2011/11/contest-blog-saya-terbaikkk-by-aina-dan.html

YASMIN :) berkata...

Saya Join :)

http://littlemonster-yasmin.blogspot.com/2011/11/contest-blog-saya-terbaikkk-by-aina-dan.html

QilaDany berkata...

saya join


http://qiladanyowns.blogspot.com/2011/10/contest-blog-saya-terbaikkk-by-aina-dan.html

hanna berkata...

join!
http://monologuenthetypewriter.blogspot.com/2011/11/contest-blog-saya-terbaikkk-by-aina-dan.html

Anis Diyana berkata...

sayaaaaa
joinnnnnnn
http://anis-diyana.blogspot.com/2011/11/contest-blog-saya-terbaikkk-by-aina-dan.html

pelangi safeena berkata...

http://pelangi-safeena.blogspot.com/2011/11/contest-blog-saya-terbaikkk-by-aina-and.html

DONE :D

SuE KeUn SuK berkata...

saya join ! :)
http://sue-angrysue.blogspot.com/2011/11/contest-blog-saya-terbaik-by-aina.html

Susen Nana berkata...

join

http://giveawaydancontest.blogspot.com/2011/11/contest-blog-saya-terbaikkk.html

Mien Minnie berkata...

Joining :-)

http://mienminnie.blogspot.com/2011/11/contest-blog-saya-terbaikkk.html

Ayu Aurora berkata...

http://ayuaurora97.blogspot.com/2011/11/contest-blog-saya-terbaikkk-by-aina-dan.html

joined

Nur Amnani berkata...

http://nuramnani.blogspot.com/2011/11/contest-blog-saya-terbaikkk-by-aina-dan.html

Nur Amnani berkata...

http://nuramnani.blogspot.com/2011/11/contest-blog-saya-terbaikkk-by-aina-dan.html

miss nino . berkata...

saya JOIN !
http://luvelyhuzzy.blogspot.com/2011/11/contest-blog-saya-terbaikkk-by-aina-dan.html

miss nino . berkata...

saya JOIN !
http://luvelyhuzzy.blogspot.com/2011/11/contest-blog-saya-terbaikkk-by-aina-dan.html

miss nino . berkata...

http://luvelyhuzzy.blogspot.com/2011/11/contest-blog-saya-terbaikkk-by-aina-dan.html

saya join :D

Zayyanahelmi berkata...

Zayy join :)
Link yg lama tuu cancel, niy ygg baru punya
http://www.zayydee.co.cc/2011/10/contest-blog-saya-terbaik.html

faridah eizzati berkata...

saya join dengan senyum :) ! harap2 menang :)

http://faridaheizzati.blogspot.com/2011/11/contest-blog-saya-terbaikkk-by-aina-dan.html

Nurin Hannani berkata...

http://diary-luvers.blogspot.com/2011/11/contest-blog-saya-terbaikkk-by-aina-dan.html - Cuba nasib :)

Nur Farhanah berkata...

joined :)

http://mybittersweetlife96.blogspot.com/2011/11/contest-blog-saya-terbaikkk-by-aina-dan.html

Anith Hanisah berkata...

http://sayasukasepakhanafi.blogspot.com/2011/11/contest-blog-saya-terbaikkk.html

Asmaa' Afiqah berkata...

Me joined your :)

http://asmaablog.blogspot.com/2011/11/contest-blog-saya-terbaikkk-by-aina-dan.html

asyikin berkata...

http://asyikin-ga.blogspot.com/2011/11/contest-blog-saya-terbaikkk-by-aina-dan.html

✿faryna✿ berkata...

http://faryna-lovestory.blogspot.com/2011/11/contest-blog-saya-terbaikkk.html

join

FARAAHANIM berkata...

Itewww joinn . http://schaschischu.blogspot.com/2011/11/contest-blog-saya-terbaikkk-by-aina-dan.html

FARAAHANIM berkata...

Iteww join . :D
http://schaschischu.blogspot.com/2011/11/contest-blog-saya-terbaikkk-by-aina-dan.html

FARAAHANIM berkata...

Iteww join . :D
http://schaschischu.blogspot.com/2011/11/contest-blog-saya-terbaikkk-by-aina-dan.html

FARAAHANIM berkata...

Iteww joinn .
http://schaschischu.blogspot.com/2011/11/contest-blog-saya-terbaikkk-by-aina-dan.html

Yana yani berkata...

http://blogsyana.blogspot.com/2011/11/contest-blog-saya-terbaikkk.html
join

lizawati berkata...

join jgk

http://sitizahrah2009bunga.blogspot.com/2011/11/contest-blog-saya-terbaikkk.html

Irma Suraya berkata...

http://emakamal.blogspot.com/2011/11/blog-paling-terbaik.html

join!!

Yana yani berkata...

http://blogsyana.blogspot.com/2011/11/contest-blog-saya-terbaikkk.html

join

❥ FarrahMawan berkata...

hai, nak join tau, hehe

http://feeraakira.blogspot.com/2011/11/contest-blog-saya-terbaikkk-by-aina-dan.html

Ash Kyouhei berkata...

http://mykawaaiiionlinediary.blogspot.com/2011/11/contest-blog-saya-terbaik.html

hazwani berkata...

http://hazwanimohd.blogspot.com/2011/11/contest-blog-saya-terbaikkk-by-aina-dan.html

Sara Loly berkata...

join :)
http://lifemakemeawesome.blogspot.com/2011/11/hello-eh-awak-semua-tgok-nie-sejak.html

Ina Amyza berkata...

Dah tukar link yang baru pulak . BTW , Ina dah lama update pasal contest ni okey ?!

http://inaamyzap.blogspot.com/2011/10/contest-blog-saya-terbaikk-by-aina.html

Ina Amyza berkata...

Dah tukar link yang baru pulak . BTW , Ina dah lama update pasal contest ni okey ?!

http://inaamyza.blogspot.com/2011/10/contest-blog-saya-terbaikk-by-aina.html

syapapap berkata...

http://syafasyafo.blogspot.com/2011/11/contest-blog-saya-terbaik.html

Ohh ila's berkata...

Ila jOin ^^

ttp://ilasukatiramisu.blogspot.com/2011/11/contest-blog-saya-terbaikk.html

BFF berkata...

Saya mau join , terima kan kalau url macam niey ?

http://bff-haniafrinaaisyah.blogspot.com/2011/11/salam-sekarang-niey-banyak-orang-buad.html

♥ J-ATIEEKA berkata...

join !

http://juepunyaceritaa.blogspot.com/2011/11/contest-blog-saya-terbaikkk-by-aina-dan.html

BFF berkata...

Saya nak join . :)

http://bff-haniafrinaaisyah.blogspot.com/2011/11/salam-sekarang-niey-banyak-orang-buad.html

finiey izaty berkata...

join .
http://luahanhatisifiniey.blogspot.com/2011/11/contest-blog-saya-terbaikkk-by-aina-dan.html

Farhana Nizam berkata...

farhana join~ :D

http://nanathepwincess.blogspot.com/2011/11/contest-blog-saya-terbaikkk-by-aina-dan.html

Farhana Nizam berkata...

farhana join~ :D

http://nanathepwincess.blogspot.com/2011/11/contest-blog-saya-terbaikkk-by-aina-dan.html

Farhana Nizam berkata...

farhana join~ :D

http://nanathepwincess.blogspot.com/2011/11/contest-blog-saya-terbaikkk-by-aina-dan.html

BloggerOnline ... berkata...

join :D
http://bloggeronlinepurple.blogspot.com/2011/11/contest-blog-saya-terbaikkk-by-aina-dan.html

wada yoora berkata...

http://wadayoora.blogspot.com/2011/11/contest-blog-saya-terbaikkk-by-aina-dan.html

Yayatul Husna berkata...

suda join n follow..

http://yayalurvela.blogspot.com/2011/11/contest-blog-saya-terbaikkk.html

Aisya berkata...

kite join :)

http://miss-aisya.blogspot.com/2011/11/contest-blog-saya-terbaikkk-by-aina-dan.html

Miss Fieyqa berkata...

Saya join ♥ Weehuuu

http://allsweetsummer.blogspot.com/2011/11/contest-blog-saya-terbaikkk-by-aina-dan.html

BloggerOnline ... berkata...

JOIN :D
http://bloggeronlinepurple.blogspot.com/2011/11/contest-blog-saya-terbaikkk-by-aina-dan.html

Nurul Hidayah Dayak berkata...

http://withlove-nh.blogspot.com/2011/10/warganegara-malaysia-supaya-sng-nak.html
Join ^^

Mimie Simpson's berkata...

http://thisstoryaboutyouandme.blogspot.com/2011/10/contest-blog-saya-terbaikkk-by-aina-dan.html

Joined. Sorry klu sy terhantar dua kali link. Sebab tk ingt. Hee. : )

Najwa Atikah berkata...

Joined, sis :)

http://najwakipochie.blogspot.com/2011/11/contest-blog-saya-terbaik.html

NaLutdi n'iA berkata...

Nadd join deyh .. (:

http://gadisc0tt0nlalala.blogspot.com/2011/11/contest-blog-saya-terbaikkk-by-aina-dan.html

Maizatul Adibah berkata...

Join


http://maizatuladibahmohd.blogspot.com/2011/11/contest-blog-saya-terbaikk.html

sabrina azhar berkata...

saye join....



http://sabrinaazhar.blogspot.com/2011/11/contest-blog-saya-terbaikkk.html


DONE!!!

Umie Rara berkata...

http://sharifahumiathirah.blogspot.com/2011/11/contest-blog-saya-terbaikkk-by-aina-dan.html

OR

http://sharifahumiathirah.blogspot.com

fasyha berkata...

im join :)

http://fasyhatheblog.blogspot.com/2011/11/contest-blog-saya-terbaikkk.html

Naniey Hana berkata...

joined !
http://nanahunnymonny.blogspot.com/2011/11/contest-blog-saya-terbaikkk.html

Mardhiah Marisha♥ berkata...

join :)

http://kikimunchy.blogspot.com/2011/11/contest-blog-saya-terbaikkk.html

Anis Loyy berkata...

Saya Join !!

http://anisloyy.blogspot.com/2011/11/contest-blog-saya-terbaik.html

Cik Tyrah berkata...

Joined :)

http://miszathirah.blogspot.com/2011/11/contest-blog-saya-terbaikkk-by-aina-dan.html

nina berkata...

nina join :)

http://ninapunyabelog.blogspot.com/2011/11/contest-blog-saya-terbaik.html

amani berkata...

GADIS CUPCAKE join CONTEST ini !
http://nasothman.blogspot.com/2011/11/contest-blog-saya-terbaik-by-aina-and.html

nia raimi berkata...

nia join :)
http://niaraimi.blogspot.com/2011/11/contest-blog-saya-terbaikkk-by-aina-dan.html

shahira berkata...

JOIN~
http://shahirarusni.blogspot.com/2011/11/contest-blog-saya-terbaikkk-by-aina-dan.html

«Lebih lama ‹Lebih lama   1 – 200 daripada 302   Terbaru› Baru»