Contest Blog Saya Terbaikkk!

Assalamualaikum, readers!


Malam ni nak update pasal contest. Mwahaha, Aina bukan nak join contest, okay. Aina nak buad contest. Macam yg korg tahu, bila Aina buad contest, Aina takkan berseorangan haha. Partner Aina untuk kali ni ialah Rabiatul ;] Cantik kan nama dia? So, ni syarat2 kalau nak join contest.
1. Warganegara Malaysia #supaya sng nak post hadiah

2. Mesti ada blog #kalau tak ada, sign up cepat

3. Wajib follow blog Aina dan Rabiatul #bukan gila followers tapi untuk tahu perkembangan terkini

4. Yang boleh join ialah kaum Adam dan kaum Hawa #lelaki dan perempuan

5. Buad satu entry bertajuk "Contest Blog Saya Terbaikkk! by Aina dan Rabiatul"

6. Dalam entry tu, tempekkan banner yg ada kat atas skali tu dan linkkan kat url contest ni

7. Tag 3 org atau lebih dan pastikan dorg tahu

8. Lepas buat entry tu, copy url entry korg n then paste kat ruang comment entry contest Aina. Link mcm ni "ainamarsya.blogspot.com" takkan diterima dan automatic direject ;D

9. Contest bermula dari 22 Oktober 2011 sehingga 22 November 2011

Okay, nak snarai hadiah tak? Nahh, :

1. Owl Necklace
2.  Owl Necklace
3. Owl Necklace

Okay, tu hadiah utama lah ~ Hadiah saguhati malas nak letak ;P Btw, hadiah utama kt atas ni Aina sendiri yg sponsor, k! So, apalagi? Joinlah cepat!



302 ulasan:

«Lebih lama   ‹Lebih lama   201 – 302 daripada 302
shahira berkata...

JOIN~
http://shahirarusni.blogspot.com/2011/11/contest-blog-saya-terbaikkk-by-aina-dan.html

Akiluz Arym berkata...

saya join :)

http://lolipopsayang.blogspot.com/2011/11/contest-blog-saya-terbaikkk.html

ahh ayzaa berkata...

join > http://ahhayzaa.blogspot.com/2011/11/contest-bog-saya-terbaikkk-by-aina-dan.html <

azmira berkata...

Joining this. Hehe dah follow dua-dua blog :) http://thestupidrecount.blogspot.com/2011/11/contest-blog-saya-terbaikkk-by-aina-dan.html

bazilaa berkata...

weewit ~ hee sayee join contest nieh

http://unprivate-belog.blogspot.com/2011/11/contest-blog-saya-terbaikkk-by-aina-dan.html

lyana ying.. berkata...

http://lyanaying.blogspot.com/2011/11/contest-blog-saya-terbaik.html

join

Maya Lisa berkata...

MAYA JOIN !!
harap harap sangat bolleh menangg ^_^

http://mayalisaminamichan.blogspot.com/2011/11/contest-blog-saya-terbaikkk-by-aina-dan.html

Dina Ifhami berkata...

Dina joined ! /:)

http://nurdinaifhami.blogspot.com/2011/11/contest-blog-saya-terbaikkk.html

Dina Ifhami berkata...

dear . dina join ^^

http://nurdinaifhami.blogspot.com/2011/11/contest-blog-saya-terbaikkk.html

superNADD berkata...

nak necklace tuh ^^

http://supernaddyss.blogspot.com/2011/11/contest-blog-saya-terbaik-by-aina-and.html

bella bellon berkata...

saye join :) !

http://nabilazulaikha.blogspot.com/2011/11/contest-blog-saya-terbaikkk-by-aina-dan.html

myra amyrah berkata...

http://themyraamyghah.blogspot.com/2011/11/contest-blog-saya-terbaikkk.html

Adi Aziz berkata...

saya join!

http://madiaziz.blogspot.com/2011/11/contest-blog-saya-terbaikkk-by-aina-dan.html

LiJjang berkata...

http://before-yesterday.blogspot.com/2011/11/contest-blog-saya-terbaikkk-by-aina-dan_12.html

Nurul Shafiqah:) berkata...

http://nurulshafiqahramli.blogspot.com/2011/11/contest-blog-saya-terbaik-by-aina-dan.html

#Joining The Contest :)

Syasya Zaki's berkata...

saya join yeah :)

http://syasyamirahmohdzaki.blogspot.com/2011/11/contest-blog-saya-terbaikkk-by-aina-dan.html

Ana choy berkata...

http://everystory-begins-at-here.blogspot.com/2011/11/contest-blog-saya-terbaikkk.html

Aida MS berkata...

Saya join. (Y)

http://cutedinasour.blogspot.com/2011/11/contest-blog-saya-terbaikkk-by-aina-and.html

Aida MS berkata...

Saya join. (Y)

http://cutedinasour.blogspot.com/2011/11/contest-blog-saya-terbaikkk-by-aina-and.html

¥Fazir¥ berkata...

JOIN. (n_n)

http://peacewurldzz.blogspot.com/2011/11/contest-blog-saya-terbaik-by-aina-and.html

myra amyrah berkata...

http://themyraamyghah.blogspot.com/2011/11/contest-blog-saya-terbaikkk.html

fiezahkecik berkata...

saya join :)

http://fiezahkecik.blogspot.com/2011/11/contest-blog-saya-terbaikkk-by-aina-dan.html

starcandy♥ berkata...

joined :D
http://valuable-love.blogspot.com/2011/11/contest-blog-saya-terbaikkk.html

Nas Hadirah berkata...

Nas ,join .:)

http://nashadirahnasharudin.blogspot.com/2011/11/contest-blog-saya-terbaik-by-aina-dan.html

ShiKin berkata...

http://bynurashikinj.blogspot.com/2011/11/contest-blog-saya-terbaikkk-by-aina-dan.html

saya join :)

Hana berkata...

Saya joined :D http://silence-suicide.blogspot.com/2011/11/contest-blog-saya-terbaikkk.html

Iffah struggle ! berkata...

http://ezadacuteigurl.blogspot.com/2011/11/contest-blog-saya-terbaikkk.html

eza dah join !

dhaniyahgigibesi berkata...

joined!

http://nurdhaniyahnasharudin.blogspot.com/2011/11/contest-blog-saya-terbaikkk-by-aina-dan.html

Syakira Halfyan berkata...

nak join^^

http://butiwillneverchange.blogspot.com/2011/11/hyeee-urmm-hariney-tadak-mood.html

Cik Momo (wawa) berkata...

http://www.gedikituawesome.co.cc/2011/11/contest-blog-saya-terbaikkk.html

pwincez_na berkata...

hey saya joinned :)

http://pwincezna.blogspot.com/2011/11/contest-blog-saya-terbaikkk-by-aina-dan.html

-syarniey- berkata...

aina ikut join ! =)

http://syarnieypunyeblog.blogspot.com/2011/11/contest-blog-saya-terbaikkk-by-aina-dan.html

Norfitri Hanis :) berkata...

Saya dengan bangganya join contest ini (:

Link Blog : http://gadespisces.blogspot.com

Link Contest : http://gadespisces.blogspot.com/2011/11/contest-blog-saya-terbaikkk.html

Okbaiiii ^^

Cik Tyrah berkata...

joined :)

http://miszathirah.blogspot.com/2011/11/contest-blog-saya-terbaikkk-by-aina-dan.html

amy farina ♥ berkata...

join :3
http://ceriteradaxbumcet.blogspot.com/2011/11/contest-blog-saya-terbaikkk-by-aina-dan.html

Ayesha Ramlee berkata...

follow sama

http://chikimaruko.blogspot.com/2011/11/contest-blog-saya-terbaikkk-by-aina-dan.html

Shakila Redzuan berkata...

Saya Join x|

http://budakgilasedangmenaip.blogspot.com/2011/11/contest-blog-saya-terbaikkk.html

Adeq Siti Nadia berkata...

http://adeqsitinadia.blogspot.com/2011/11/contest-blog-saya-terbaikkk-by-aina-dan.html

Mimie_huhu berkata...

join~

http://popo-love.blogspot.com/2011/11/contest-blog-saya-terbaikkk-by-aina-dan.html

Mimie_huhu berkata...

join~

http://popo-love.blogspot.com/2011/11/contest-blog-saya-terbaikkk-by-aina-dan.html

!! syirah !! berkata...

http://meinestorie.blogspot.com/2011/11/contest-blog-saya-terbaikkk-by-aina-dan.html

join oke~ ^^

starcandy♥ berkata...

http://valuable-love.blogspot.com/2011/11/contest-blog-saya-terbaikkk.html
joined :D

Betty Carolina ♥ berkata...

join :)
http://pandacarolina.blogspot.com/2011/11/contest-blog-saya-terbaikkk-by-aina-dan.html

Tanpa Nama berkata...

:)

◕‿◕ fieza ◕‿◕ berkata...

join yeaa

http://fiezamirza.blogspot.com/2011/11/contest-blog-saya-terbaikkk.html

Fatin Najihah berkata...

http://atinifana.blogspot.com/2011/11/join-contest.html

join in :D

cik mashimaro kenek berkata...

joined :)
http://mashimarokenek.blogspot.com/

Alyssa berkata...

saya join!! :)

http://sangbidadaripunyablog.blogspot.com/2011/11/contest-blog-saya-terbaikkk-by-aina-n.html

The Games Bingo berkata...

di tag : Ayesha Ramlee

http://thegamesbingo.blogspot.com/2011/11/contest-blog-saya-terbaikkk-by-aina-dan.html

chichie berkata...

http://chie-chakstory.blogspot.com/2011/11/contest-blog-saya-terbaikkk-by-aina-dan.html

NABILA berkata...

http://ceritasinabila.blogspot.com/2011/11/contest-blog-saya-terbaik-by-aina-dan.html

join :D

hazanis berkata...

join sini..=)

http://hazanis.blogspot.com/2011/11/contest-blog-saya-terbaikkk-by-aina-dan.html

Puteri Izyan Dluvers Gulz berkata...

Hope Ada Rezeki

http://onlynemsls.blogspot.com/2011/11/contest-blog-saya-terbaikkk-by-aina.html

ameera rashida berkata...

join~
http://stopsayingaboutmeokay.blogspot.com/2011/11/contest-blog-saya-terbaik-by-aina-and.html

Shasha Azhar berkata...

http://af-sv.blogspot.com/2011/11/contest-blog-saya-terbaik-by-aina-dan.html
Hihi :3 Dahh kak

Shafiqah berkata...

saya join :)

http://superdupergirl-shafiqah.blogspot.com/2011/11/contest-blog-saya-terbaikkk.html

AnaLyana berkata...

saya join..:)

http://iwishiwillwin.blogspot.com/2011/11/contest-blog-saya-terbaikkk.html

ALVAS-87-CONTEST berkata...

http://alvas-87-contest.blogspot.com/2011/11/contest-blog-saya-terbaikkk-by-aina-dan.html

qishi okawa berkata...

sudah siap nk join...:)

http://luvlyqiss.blogspot.com/2011/11/contest-blog-saya-terbaikkk-by-aina-dan.html

Nisa Mashi berkata...

Nisa join sekaki :D

http://capitalnkidal.blogspot.com/2011/11/contest-blog-saya-terbaik.html

Nisa Mashi berkata...

Nisa join sekaki :D

http://capitalnkidal.blogspot.com/2011/11/contest-blog-saya-terbaik.html

Nisa Mashi berkata...

Nisa join :)

http://capitalnkidal.blogspot.com/2011/11/contest-blog-saya-terbaik.html

Intan Wandalaara berkata...

Hi.. Kak Lily join :)
http://intanwandalaara.blogspot.com/2011/11/contest-blog-saya-terbaikkk-by-aina-n.html

Ainul berkata...

Join yee ! :D
http://shock-and-freeze.blogspot.com/2011/11/contest-blog-saya-terbaikkk-by-aina-and.html

NABILA berkata...

http://ceritasinabila.blogspot.com/2011/11/contest-blog-saya-terbaik-by-aina-dan.html
join :D

tyrra hulala ♥ berkata...

Saya join kontest ni , terima kasih :)

http://tuannuratirah.blogspot.com/2011/11/tagged-dua-contest-blog-saya-terbaik.html

tyrra hulala ♥ berkata...

Saya join , terima kasih :)

http://tuannuratirah.blogspot.com/2011/11/tagged-dua-contest-blog-saya-terbaik.html

Athirah berkata...

joined

http://atheerahs.blogspot.com/2011/11/contest-bog-saya-terbaikkk-by-aina-dan.html

thealienoidz berkata...

Join! Hope bole menang. Amin :)
http://www.thealienoidz.co.cc/2011/11/contest-blog-saya-terbaikkk-by-aina-dan.html

Nurul Atiqah berkata...

sy join :)
http://tqaredocean.blogspot.com/2011/11/contest-blog-saya-terbaikkk-by-aina-dan.html

LuffyEunHyuk berkata...

Saya Join ! ^^

http://khalis-spirit.blogspot.com/2011/11/contest-blog-saya-terbaikkk-by-aina-dan.html

ShafiNazrie berkata...

join ! :D

ShafiNazrie berkata...

join ! :D

http://shafinazrie.blogspot.com/2011/11/contest-blog-saya-terbaikkk-by-aina-dan.html

Sarah Kim berkata...

Saya Join ! :)

http://sapphirepearl13.blogspot.com/2011/11/contest-blog-saya-terbaikk-by-aina-and.html

Atin Tory berkata...

saya join

http://fatinhalid.blogspot.com/2011/11/contest-blog-saya-terbaikkk.html

athirah berkata...

saya join jugak ! :)

http://athirahkimeunkyung.blogspot.com/2011/11/contest-blog-saya-terbaikkk.html

Raihan Ruzaini berkata...

joinned

http://raihanruzainiofficial.blogspot.com/2011/11/contest-blog-saya-terbaikkk-by-aina-dan.html

♥ AFF ♥ berkata...

Join :)

http://afrinafakiraisnuzulardaugters.blogspot.com/2011/11/contest-blog-saya-terbaikk-by-aina-and.html

Adelina Amin berkata...

I'm joinned
http://budakkecikhappy.blogspot.com/2011/11/contest-blog-saya-terbaikk-by-aina-and.html

RAI berkata...

http://idunnowhatmyblogadress.blogspot.com/2011/11/contest-blog-saya-terbaikkk.html

Saya joined! :D

SiHan berkata...

joined !

http://sihanforever.blogspot.com/2011/11/contest-blog-saya-terbaikkk-by-aina-dan.html

♫Farhah Miyako❤ berkata...

saya join ini contest ha ... this is my link .hope visit it keyhh

http://farhahmiyako.blogspot.com/2011/11/contest-blog-saya-terbaikk-by-aina-and.html

Rasyidah Rashid berkata...

Salam,saya join contest nie:)
http://syidaskks4.blogspot.com/2011/11/contest-blog-saya-terbaikkk-by-aina-dan.html

RiZa berkata...

bleh join lg ke?? huhu.. just try..

http://brutalcatz.blogspot.com/2011/11/contest-blog-saya-terbaikkk-by-aina-dan.html

Mrs.Junie berkata...

Saya join tau !!!

http://ainnb2st.blogspot.com/2011/11/contest-blog-saya-terbaikkk-by-aina-dan.html

Kamaliah Nurul Izzati berkata...

Leya join :)

http://www.immafreakinawesome-leya.co.cc/2011/11/contest-blog-saya-terbaikkk.html

syaheiyrra berkata...

join .

http://syaheiyrrashahira.blogspot.com/

bella berkata...

http://melaola.blogspot.com/2011/11/contest-blog-saya-terbaikkk-by-aina-dan.html


saye join!!!

dalonelygirl berkata...

I Joined

http://aishcedokmyname.blogspot.com/2011/11/contest-blog-saya-terbaikkk-by-aina-dan.html

Haifa Yasmin berkata...

Aina :) yasmin join !

http://yasminmirol.blogspot.com/2011/11/contest-blog-saya-terbaikkk-by-aina-and.html

wanawoohyunie berkata...

http://wanaseoby.blogspot.com/2011/11/contest-blog-saya-terbaikkk-by-aina-dan.html

joined :)

starcandy♥ berkata...

http://valuable-love.blogspot.com/2011/11/contest-blog-saya-terbaikkk.html

join.

Nur Qistinaa berkata...

join:)

http://meetweirdo.blogspot.com/2011/11/contest-blog-saya-terbaikkk-by-aina-dan.html

Najwa Rasyidi berkata...

sorry ! join last minute ><

http://najwa-rasyidi.blogspot.com/2011/11/contest-blog-saya-terbaikkk-by-aina-dan.html

Seri Kim berkata...

Joined!

http://mischievous-life-of-me.blogspot.com/2011/11/contest-blog-saya-terbaik.html

Nurul Qurratu Ain berkata...

http://www.ayinofficial.co.cc/2011/11/contest-blog-saya-terbaikkk-by-aina-dan.html

leaya s0leha berkata...

joined :D

http://justbeleaya.blogspot.com/2011/11/contest-blog-saya-terbaikkk-by-aina-and.html

♥ Mimie'Monsta ♥ berkata...

Belum pukul 12 kan, boleh join lagi kan ? hihi.

http://ohhmystorymorystrawberry.blogspot.com/2011/11/contest-blog-saya-terbaikkk-by-aina-dan.html

Sorry, lambat :3

Nur Qistinaa berkata...

:)

http://meetweirdo.blogspot.com/2011/11/contest-blog-saya-terbaikkk-by-aina-dan.html

Zainina Damia berkata...

http://www.sweet-mallow.co.cc/2011/11/contest-blog-saya-terbaikkk.html

Farah adiba berkata...

http://hurtcrysickdead.blogspot.com/2011/11/contest-blog-saya-terbaikk-by-aina.html

Join Babe^^,

Fara berkata...

join ;p

http://farra-izzaty.blogspot.com/2011/11/contest-blog-saya-terbaikkk-by-aina-dan.html

«Lebih lama ‹Lebih lama   201 – 302 daripada 302   Terbaru› Baru»